Wilt u graag mensen van eerste hulp voorzien en daarvoor een EHBO-training volgen? Dat kan! Wij zijn gevestigd in Apeldoorn en verzorgen zowel EHBO– als BHV-cursussen. Tijdens deze trainingen helpen onze vakkundige instructeurs u met het behalen van een EHBO-diploma. Binnen 24 uur kunt u het examen plus diploma behalen. In onze opleiding maakt u bijvoorbeeld kennis met hoe u moet handelen bij kleine ongevallen, het gebruik van verbandmiddelen en hoe u lichte verwondingen moet behandelen. Voor een EHBO-training bent u bij ons aan het juiste adres!

BHV training Apeldoorn

Waarom een EHBO-training?

We snappen dat dit een dringende vraag is. Mocht u bij ons een EHBO-training gaan volgen, dan kunt bij een ongeval passende en correcte hulp bieden. Zo worden de gevolgen van eventuele letselschade aanzienlijk verminderd. Door een opleiding te volgen, kunt u slachtoffers echt helpen! U leert bijvoorbeeld ook hoe u een AED kunt toepassen. Een AED is een automatische externe defibrillator, een draagbaar apparaat dat bij hartstilstand het hartritme kan herstellen. Dit wordt gedaan door middel van een elektrische schok. Alleen met de juiste kennis kunt u de AED toepassen en veel werk verrichten voordat de patiënt in het ziekenhuis komt. U zult het meeste leren over het voorbereidingsproces voor de ziekenhuisopname. Wat u ook leert is hoe het vervoer naar het ziekenhuis verloopt. Zo kunt u de zorgverleners goed ondersteunen.

Ons programma

Tijdens onze EHBO-training behandelen we terugkerende onderdelen. De juiste kennis zal ervoor zorgen dat u in een crisissituatie de juiste hulp kunt aanbieden. In onze training komen de volgende competenties aan bod:

  • Menselijk lichaam
  • Het gebruik van een AED
  • Elektriciteitsletsel
  • Temperatuurletsel
  • Cardiopulmonale reanimatie
  • Vergiftiging
  • Aanbrengen van verband en andere hulpmiddelen
  • Bloedingen, shock en klein letsel
  • Stoornissen in bloedsomloop, bewustzijn of ademhaling

Maak kennis met ons

Bent u enthousiast over een EHBO-training en wilt u graag mensen voorzien van de eerste hulp tijdens een ongeval? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Naast een standaard opleiding kunnen we u bij Instituut Van der Meer ook voorzien van een EHBO-workshop, bedrijfshulpverlening en eerste hulp aan kinderen. Wij zijn graag uw betrouwbare partij op het gebied van cursussen. Heeft u nog vragen over de mogelijkheden? Stel uw vragen dan gerust. Onze specialisten helpen u verder en staan u graag te woord. Dus wacht niet langer, kom in actie en beschik over de eerste hulp tijdens een ongeval.