Met een BHV cursus in Zwolle beschikken bedrijfshulpverleners over handvatten voor handelen bij incidenten. Hierdoor wordt de schade beperkt en kan schade in sommige gevallen zelfs voorkomen worden. Bij Instituut van der meer

Waarom een BHV cursus in Zwolle?

Een BHV cursus is een waardevolle toevoeging. Ook voor werknemers die al beschikken over een EHBO-diploma. Er worden namelijk meer onderdelen behandeld bij een BHV cursus Zwolle dan een EHBO cursus. Heeft u een BHV cursus in Zwolle gevolgd? Dan bent u beter voorbereid op onvoorziene situaties, denk hierbij aan ongevallen of brand. Door deze voorbereiding kunt u letsel en schade zoveel mogelijk voorkomen en beperken. Ons advies voor bedrijven is om werknemers een BHV cursus te laten volgen. Zelfs al beschikken uw werknemers over een EHBO-diploma.

BHV cursus Zwolle – inhoudelijk

Tijdens de BHV cursus in Zwolle komen twee onderdelen aan bod: eerste hulp en brandbestrijding & ontruiming. Het eerste onderdeel staat in het teken van het verlenen van eerste hulp. Deze informatie zal gedeeltelijk overlappen met de informatie uit een EHBO cursus. Beschikt u al over een EHBO-diploma? Dan krijgt u vrijstelling op dit eerste onderdeel, eerste hulp. Alleen het onderdeel brandbedstrijding & ontruiming moet in dat geval voldoende afgerond worden om een BHV-diploma te behalen. Het tweede onderdeel, brandbestrijding & ontruiming, is een nieuw onderdeel voor de mensen met een EHBO-diploma. Is de cursus succesvol afgerond? Dan moet het diploma jaarlijks verlengd worden. Voor verlenging is het volgen van herhalingslessen een vereiste.

BHV cursus Zwolle

 

Andere opleidingen Instituut van der Meer

Ook voor andere cursussen omtrent hulpverlening kunt u vertrouwen op de kennis van Instituut van der Meer. Tijdens iedere opleiding krijgt u handvatten van onze medewerkers die u kunt toepassen in praktijksituaties. U kunt onder andere de volgende opleidingen volgen: basiscursus eerste hulp, reanimatie inclusief AED en eerste hulp aan kinderen. Wilt u in een korte tijd leren, handelen tijdens ongevallen? Kies van voor een 1-daagse workshop EHBO. Hier ontvangt u tips voor het verlenen van eerste hulp bij ongevallen. Naast cursussen bieden wij ook evenementendienstverlening. De inrichting en personele bezetting van Eerste Hulpposten bij evenementen en organisatie wordt dan verzorgt door Instituut van der Meer. Hierbij is uitbreiding mogelijk van medische ondersteuning  van artsen, verpleegkundigen en sportmasseurs. Onze evenementendienstverlening draagt bij aan een zorgeloos evenement.

BHV cursus Zwolle

 

Wat kost een BHV cursus in Zwolle?

Bij Instituut van der Meer kost de basiscursus BHV €250,-, daarnaast bieden wij ook herhalingslessen aan. De totale herhalingscursus bedraagt €150,- en per herhalingsmodule brengen wij €75,- in rekening. Voor een totale BHV cursus staat 16 uur gepland, dit is inclusief het examen. De lesuren worden in blokken of dagdelen gegeven. De ontruimingsoefeningen verzorgen wij voor u op maat en vinden bij u op locatie plaats. Heeft u vragen over onze BHV cursus in Zwolle of EHBO cursus in Zwolle? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen