EHBO cursus op locatie

Wilt u graag beter voorbereid zijn op onvoorziene situaties? Dan bent u bij Instituut van der Meer aan het juiste adres. Wij bieden een EHBO cursus op locatie en in onze filialen aan. Een ongeluk zit in een klein hoekje en het is daarom altijd verstandig om te weten hoe je verscheidene incidenten kan behandelen. Tijdens onze cursussen leiden onze trainers de cursisten op. Zij leren u op welke manier er zoveel mogelijk schade en letsel te beperken en te voorkomen is. Bij ons kunt u erkende diploma’s en certificaten behalen. Wij garanderen u dat u de juiste handelingen weet uit te voeren tijdens een incident na een EHBO cursus op locatie te hebben gevolgd.

Waarom een EHBO cursus op locatie?

Een EHBO cursus op locatie zorgt ervoor dat u bij noodgevallen direct te hulp kan schieten. Het biedt een extra stukje veiligheid. Bij een opleiding Basis Eerste Hulp oftewel Eenheidsdiploma EHBO, leert u hoe de noodzakelijke hulp verleend moet worden, maar ook hoe u overige letsels en kleine ongevallen kunt behandelen. Een EHBO cursus is een extra toevoeging. Tijdens een EHBO cursus op locatie leggen wij diverse situaties en onderwerpen aan u voor.  U kunt met uw opgedane kennis het verschil maken en misschien zelfs levens redden.

EHBO cursus op locatie: lesstof, duur en kosten

Een EHBO cursus op locatie duurt slechts 24 uur. Wij verlenen de cursussen in blokken of dagdelen. Een examen is hierbij inbegrepen en na het behalen van uw examen ontvangt u van ons een diploma. Dit diploma heeft een geldigheid van 1 jaar. Om uw diploma te kunnen behouden, dient u jaarlijks terug te komen om uw kennis en vaardigheden op peil te houden. Wij vinden het namelijk van essentieel belang dat er altijd correct gehandeld wordt en hiervoor is de nodige kennis vereist. Tijdens een EHBO cursus op locatie behandelen wij diverse onderwerpen:

  • Het menselijk lichaam;
  • Reanimatie en gebruik van de AED;
  • Warmte en koude letsels;
  • Verband- en hulpmiddelen;
  • Kleine ongevallen;
  • Stoornissen in het bewustzijn, bloedsomloop en ademhaling;
  • Actieve bloedingen, plaatselijk letsel en shock;

De kosten voor een EHBO cursus vanuit het Oranje Kruis bedragen € 300,00. Komt u vanuit het Rode Kruis of First Aid International, dan betaalt u € 250,00. De kosten van een herhalingsles bedragen €75,00.

EHBO-cursus-op-locatie

Contact

Wilt u graag een EHBO cursus op locatie volgen? Neem dan contact met ons op. Instituut van der Meer is u graag van dienst. Wilt u onze planning inzien? Bekijk dan onze opleidingsagenda, hierin staat alles beschreven. Wij bieden naast EHBO cursussen ook BHV cursussen en Eerste hulp aan kinderen.