EHBO cursus Amersfoort

Uw broer haalt zijn vingers open en er blijft bloed uit de wond stromen, een vriendin van u zakt ineens in elkaar of u wordt uit het niets ontzettend benauwd. U heeft ongetwijfeld wel eens een moment meegemaakt waarin u dacht: ‘Verdorie, wist ik nu maar wat ik moest doen.’ Het zullen altijd de momenten zijn waarop u het niet verwacht. EHBO helpt u in dit soort gevallen. Sterker nog, met EHBO worden in Nederland ongeveer tien mensen per dag van de dood gered. Daarom bieden we voor iedereen uit Amersfoort een EHBO cursus aan.

Ehbo Cursus Amersfoort

 

De ééndaagse EHBO-cursus voor u in Amersfoort

U kiest bij ons uit twee EHBO cursussen: de ééndaagse cursus en het EHBO diploma. Tijdens de ééndaagse cursus doet u in korte tijd veel kennis op over eerste hulp bij ongevallen. Het is een beknoptere cursus van vier uur. Het nadeel is dat er geen diploma is verbonden aan deze workshop. U doet de EHBO cursus puur voor uzelf, zodat u weet hoe u in Amersfoort moet handelen bij ongevallen.

EHBO diploma

Na de cursus ‘Basis Eerste Hulp diploma’ gaat u wel met een diploma naar huis. Deze cursus duurt inclusief examen 24 uur en wordt gegeven in blokken of dagdelen. De prijs zal variëren tussen de 250 en 300 euro. U leert alle noodzakelijke hulp te verlenen. Denk daarbij aan reanimatie en het gebruik van een AED. U doet kennis op over het menselijk lichaam, stoornissen in bewustzijn, ademhaling en bloedsomloop, vergiftigingen, verband- en hulpmiddelen, elektriciteitsletsels en andere (kleine) ongevallen.

Het diploma is een jaar geldig. Na dat jaar heeft u de mogelijkheid om het diploma te verlengen. U kunt daarvoor herhalingslessen volgen. Deze duren acht uur per les en kosten 75 euro per stuk.

BHV (bedrijfshulpverlening)

Volgens de ABRO-wet moeten bedrijven over BHV-opgeleide werknemers beschikken. Zodoende verzorgen wij ook EHBO cursussen voor bedrijven in Amersfoort. Een BHV cursus bestaat bij ons namelijk uit twee delen: EHBO cursus en brandbestrijding (op locatie in Amersfoort). Inclusief examen duurt de cursus 16 uur. Wanneer u of een van uw werknemers al in bezit is van een geldig (!) EHBO diploma, is diegene vrijgesteld van het eerste onderdeel.

EHBO cursus Amersfoort

Wij verlenen zelf ook eerste hulp bij ongevallen. U kunt ons inhuren op evenementen of drukke bijeenkomsten om calamiteiten zo veel mogelijk te beperken. Heeft u vragen over een EHBO cursus in de buurt van Amersfoort? Neem gerust contact met ons op. Hopelijk tot snel!