1-daagse workshops eerste hulp

Met de 1-daagse workshops eerste hulp doet u in korte tijd veel informatie op. Hiermee kunt u uw medemens hulp bieden in geval van nood. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Veel mensen denken: ‘Dat zal mij niet gebeuren.’ Maar voorkomen is beter dan genezen, blijkt vaak. Het noodlot kan toeslaan wanneer u dit het minst verwacht. Het is goed om in geval van nood te weten wat er moet gebeuren. Wie er gebeld moet worden, welke handelingen wel en welke absoluut niet gedaan moeten worden. In de 1-daagse workshops eerste hulp krijgt u handvatten aangereikt waarmee u het leven van een medemens kunt redden.

Hoe gaan 1-daagse workshops eerste hulp

1-daagse workshops eerste hulp hebben een efficiënt karakter om de drempel tot aanmelding zo laag mogelijk te maken. Bij Opleidingsinstituut Van der Meer willen wij zo veel mogelijk mensen stimuleren om een EHBO-diploma te behalen. Hoe meer mensen kundig kunnen handelen bij ongevallen, hoe meer schade wordt beperkt. De 1-daagse workshops eerste hulp bestaan uit vier uur waarin u alles leert over het verlenen van eerste hulp bij calamiteiten.

Opleidingsinstituut Van der Meer

Waarom de 1-daagse workshops eerste hulp volgen bij Opleidingsinstituut Van der Meer? Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. Onze opleidingen zijn gericht op mensenlevens en daar is de hoogste kwaliteit het minste wat u mag verwachten. Ons erkende opleidingsinstituut leidt op met kundige instructeurs die veel ervaring hebben binnen het vakgebied. Een andere reden waarom u de 1-daagse workshops eerste hulp bij Van der Meer wilt volgen, is het resultaat. Bij ons krijgt u erkende diploma’s en certificaten bij het succesvol afronden van bepaalde cursussen.

Meer dan 1-daagse workshops eerste hulp

Als opleidingsinstituut beperken wij ons niet tot één onderwerp. Naast 1-daagse workshops eerste hulp kunt u ook bij ons terecht voor cursussen en opleidingen op het gebied van bedrijfshulpverlening, eerste hulp aan kinderen en organiseren wij evenementendienstverlening. Als u een erkend diploma wilt behalen op het gebied van eerste hulp, raden wij u aan de opleiding Basis eerste hulp te volgen. Het programma van deze opleiding bevat diverse lesstof. De minimale leeftijd aan deelname aan deze opleiding is 16 jaar. De lesstof wordt behandeld conform de richtlijnen van de aangesloten organisaties. De diploma’s worden tevens verstrekt door deze organisaties. Per organisatie worden verschillende kosten gerekend voor het verstrekken van diploma’s. Op deze pagina vindt u hier meer informatie over.

Neem contact op

Samen zorgen we voor een veilige omgeving. Onveilige situaties zijn helaas ook onvermijdelijk. Mocht er een ongeval plaatsvinden, dan is het belangrijk om zo goed mogelijk te kunnen handelen. Daarom zijn de 1-daagse workshops eerste hulp van Opleidingsinstituut Van der Meer in het leven geroepen. Het noodlot kan altijd toeslaan, maar u weet niet waar en niet wanneer. Door een cursus eerste hulp te volgen weet u hoe u uw medemens kunt helpen. Kies voor de veiligheid van uzelf en uw medemens. Neem gerust contact met ons op als u meer informatie wilt over de opleidingen en cursussen die wij aanbieden.

1 Daagse Workshops Eerste Hulp