BHV training Apeldoorn

Een BHV training van Instituut van der Meer in Apeldoorn leert werknemers van bedrijven om op de juiste manier te handelen bij incidenten. Met de opgedane kennis kunnen bedrijfshulpverleners de schade beperken en soms zelfs voorkomen.

Waarom een BHV training in Apeldoorn?

Een BHV training is een waardevolle aanvulling voor op uw CV. Dit geldt ook voor medewerkers die al een EHBO-diploma hebben. Er worden bij BHV training meer onderdelen gedekt dan bij een EHBO-training. We gaan namelijk ook in op brandbestrijding en ontruiming. Laat uw medewerkers een BHV training volgen bij ons in Apeldoorn of op uw eigen locatie.

BHV training Apeldoorn

BHV training Apeldoorn – Inhoudelijk

Bij de BHV training in Apeldoorn focussen we op twee onderdelen: eerste hulp en brandbestrijding en ontruiming. Het eerste deel van de training is gewijd aan eerste hulp. Deze informatie zal gedeeltelijk overlappen met de informatie uit een EHBO-training. Als u al een EHBO-diploma heeft dan kunt u vrijstelling krijgen voor de eerste deel van de training. Om uw BHV-diploma te behalen hoeft u alleen het tweede deel van de training te volgen. Heeft u de cursus succesvol afgerond? Dan moet het diploma jaarlijks vernieuwd worden. Hiervoor dient u herhalingslessen te volgen.

Overige opleidingen van Instituut Van der Meer

Ook voor andere opleidingen dan een BHV training kunt u terecht bij Instituut van der Meer: een basiscursus EHBO, reanimatie inclusief AED en eerste hulp bij kinderen. Wilt u in een korte tijd kennis opdoen over EHBO? Wij bieden een eendaagse EHBO workshop aan. Hier krijgt u advies hoe u eerste hulp kunt verlenen bij ongevallen. Er is echter geen diploma aan verbonden. Naast cursussen biedt Instituut van der Meer ook evenementendienstverlening aan. Wij zorgen voor de personele bezetting van Eerste Hulpposten en de inrichting van het evenement. Het is ook mogelijk om dit uit te breiden met medische ondersteuning van artsen, verpleegkundigen en sportmasseurs. Wij dragen bij aan een zorgeloos evenement.

Hoeveel kost het?

Een BHV training bij Instituut van der Meer kost € 250,-. De kosten voor een complete herhalingsles bedragen € 150, – en per herhalingsmodule brengen wij € 75, – in rekening. Voor een totale BHV training wordt er 16 uur ingepland, inclusief het examen. De lessen worden gegeven in blokken of dagdelen. Heeft u vragen over de BHV training in Apeldoorn? Neem dan contact met ons op of schrijf u nu in. Onze medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden.