Met een BHV cursus in Harderwijk krijgen de cursisten handige handvatten, zodat zij goed kunnen handelen bij incidenten. Door te beschikken over de juiste kennis is het mogelijk om schade te beperken en soms zelfs te voorkomen.

Kiezen voor een BHV cursus in Harderwijk

Om beter voorbereid te zijn op onvoorziene situaties geeft Instituut van der Meer BHV cursussen. Tijdens de BHV cursus Harderwijk leiden onze trainers de cursisten op om letsel en schade zoveel mogelijk te beperken en voorkomen. Na het volgen van de BHV cursus Harderwijk weten de bedrijfshulpverleners de juiste handelingen uit te voeren in het geval van een incident binnen het bedrijf. Een BHV cursus is uitgebreiders dan een EHBO cursus en ook zeker een waardevolle toevoeging voor werknemers. Ons advies is daarom om werknemers hun BHV-diploma te laten behalen.

BHV cursus Harderwijk

 

Inhoud BHV cursus Harderwijk

De cursisten behandelen tijdens de BHV cursus Harderwijk twee verschillende onderdelen: eerste hulp en brandbestrijding & ontruiming. Allereerst komen alle aspecten aan bod rondom het verlenen van eerste hulp. Dit onderdeel zal overlappen met een EHBO cursus. Iemand die al over een EHBO-diploma beschikt hoeft dit onderdeel dan ook niet deel te nemen. Het tweede onderdeel dat behandeld wordt is brandbestrijding & ontruiming. Beschikt u over een EHBO-diploma dan hoeft u alleen dit onderdeel succesvol af te ronden om een BHV-diploma te halen. Zodra de BHV cursus Harderwijk goed is afgerond moet het diploma jaarlijks verlengd worden. Voor deze verlenging is het vereist herhalingslessen te volgen. Ook voor deze herhalingslessen kunt u bij Instituut van der Meer terecht.

BHV cursus Harderwijk

 

Cursussen bij Instituut van der Meer

Bij Instituut van der Meer kunt u dus aankloppen voor een BHV cursus Harderwijk en de herhalingslessen, maar daar stoppen wij niet. Wij geven meerdere cursussen omtrent hulpverlening. Denk hierbij aan opleidingen als een basiscursus eerste hulp, eerste hulp aan kinderen en een reanimatiecursus inclusief AED. Tijdens iedere cursus die u bij ons volgt krijgt u handige handvatten om toe te passen in de praktijk. Als u niet veel tijd heeft, maar tot wilt weten hoe u moet handelen tijdens ongevallen kunt u ook een 1-daagse workshop EHBO volgen. Gedurende deze dag krijgt u van van onze medewerkers tips voor het verlenen van eerste hulp.

Kosten BHV cursus Harderwijk

Bij Instituut van der Meer kost de BHV cursus Harderwijk €250,-, daarnaast bieden wij ook herhalingslessen aan. De totale herhalingscursus bedraagt €150,- en per herhalingsmodule brengen wij €75,- in rekening. Voor de totale BHV cursus staat 16 uur gepland, dit is inclusief het examen. De lesuren worden in blokken of dagdelen gegeven. De ontruimingsoefeningen verzorgen wij voor u op maat en vinden bij u op locatie plaats. Heeft u vragen over onze BHV cursus of EHBO cursus? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen