BHV cursus Barneveld

Bent u op zoek naar een goede BHV cursus in Barneveld? Instituut van der Meer leert u in 16 uur alle handelingen die nodig zijn in noodsituaties. Door de cursus krijgen onze cursisten de juiste kennis om in noodsituaties schade te beperken of zelfs te voorkomen.

Waarom BHV cursus in Barneveld volgen?

Instituut van der Meer geeft BHV cursus in Barneveld, zodat u beter voorbereid bent op onvoorziene situaties. Onze trainers leiden de cursisten dermate op, dat zij letsel en schade zoveel mogelijk kunnen beperken of zelfs voorkomen. Onze cursisten zijn na de BHV cursus op de hoogte van de juiste handelingen in noodsituaties (denk bijvoorbeeld aan een hartstilstand). Onze BHV cursus is uitgebreider dan een EHBO-cursus. Daarom adviseren wij om de BHV cursus in Barneveld te volgen. Door deze cursus hebben de bedrijfshulpverleners betere kennis over handelingen in onverwachte situaties.

BHV cursus Barneveld

 

Inhoud van de cursus

De BHV cursus in Barneveld bestaat uit twee verschillende onderdelen. Het eerste deel van de cursus bestaat uit eerste hulp, het tweede deel gaat over brandbestrijding en ontruiming. Indien de cursist al beschikt over een EHBO-diploma, dan is de cursus eerste hulp niet meer nodig. Deze cursisten hoeven alleen de cursus brandbestrijding en ontruiming te volgen. De cursus brandbestrijding en ontruiming wordt bij u op locatie gedaan. Op basis van de locatie laten wij u zien wat de beste manier van ontruimen is en hoe de brandbestrijding het beste gestart kan worden. Wanneer u de BHV cursus succesvol heeft afgerond, moet het diploma jaarlijks bijgehouden worden. Hiervoor dient u herhalingslessen te volgen. Ook deze herhalingslessen kunt u volgen bij Instituut van der Meer.

BHV cursus Barneveld

 

Instituut van der Meer

Andere cursussen bij Instituut van der Meer

Naast de BHV cursussen in Barneveld kunt u bij Instituut van der Meer ook voor andere cursussen terecht. Ook basiscursussen eerste hulp en eerste hulp aan kinderen kunt u volgen bij ons. Wilt u liever een reanimatiecursus volgen? Geen probleem, Instituut van der Meer geeft een reanimatiecursus inclusief AED-training. Zo weet u direct wat te doen in geval van een hartstilstand van een willekeurig persoon op straat, een collega van u of een naaste bij u thuis. Voor hen die krap in de tijd zitten, hebben wij ook 1-daagse trainingen EHBO. Binnen één dag krijgt u handige tips van de trainers, zodat u goede eerste hulp kunt bieden.

Kosten BHV cursus Barneveld

De BHV cursus kost bij Instituut van der Meer €250,-. Dit bedrag geldt voor de modules eerste hulp en brandbestrijding en ontruiming. Bent u al in het bezit van het diploma? Dan zijn de herhalingslessen voor u van toepassing. De kosten hiervan bedragen €150,- (€75,- per module). Voor de BHV cursus in Barneveld staat 16 uur gepland. Het examen is hierbij inbegrepen. De lessen vinden plaats in blokken of dagdelen. De ontruimingsoefeningen voeren wij uit bij u op locatie. Immers, dit is maatwerk per bedrijf. Heeft u verdere vragen over onze BHV cursus of wilt u meer weten over andere diensten? Geen probleem, neem vrijblijvend contact met ons op. Onze experts staan graag voor u klaar.