BHV Apeldoorn

BHV staat voor bedrijfshulpverlening. Oftewel, EHBO, maar dan gericht op hulpverlening op de werkvloer. De Nederlandse Arbowet verplicht werkgevers te beschikken over BHV-opgeleide werknemers. Om precies te zijn, moet er minimaal één werknemer per afdeling aanwezig zijn die een BHV-cursus heeft gevolgd. Bij ons in Apeldoorn kunt u een BHV-opleiding volgen, maar wij kunnen ook bij u op locatie komen.

Inhoud BHV Apeldoorn

De cursus bestaat uit twee delen. In het eerste gedeelte brengen wij u het nodige over eerste hulp bij. Denk daarbij aan reanimatie, het gebruik van een AED en het omgaan met verband en hulpmiddelen. In deel twee van de cursus oefenen we met brandbestrijding en ontruiming. Daar leert u effectief een ruimte te ontruimen en blustoestellen en brandslanghaspels te gebruiken. De cursus wordt in blokken of in dagdelen gegeven en duurt inclusief examen 16 uur.

En daarna?

Wanneer u de BHV-cursus in Apeldoorn succesvol heeft afgerond, ontvangt u een diploma. U bent dan officieel bedrijfshulpverlener. Dit diploma is één jaar geldig, maar kan uiteraard worden verlengd. Daarvoor dient u voor zowel het gedeelte eerste hulp als het gedeelte brandbestrijding en ontruiming een herhalingsles te volgen. Deze duren beide vier uur. Na succesvolle afronding van deze lessen wordt uw diploma weer met een jaar verlengd.

BHV Apeldoorn

 

Prijzen

De BHV-cursus in Apeldoorn kost 250 euro per persoon. Voor de complete herhalingslessen vragen wij 150 euro. U kunt er ook voor kiezen om slechts één herhalingsles (eerste hulp of brandbestrijding en ontruiming) te doen, omdat u bijvoorbeeld al in het bezit bent van een basisdiploma eerste hulp. In dat geval krijgt u namelijk een vrijstelling. Een enkele herhalingsles kost 75 euro.

Andere opleidingen

Naast BHV in Apeldoorn bieden wij ook andere opleidingen. Zo kunt u bij ons terecht voor een workshop EHBO, een cursus voor eerste hulp aan kinderen, een reanimatiecursus en een EHBO-diploma. Het verschil tussen de workshop EHBO en de cursus voor een EHBO-diploma is de duur van de cursus. De workshop EHBO is een eendaagse cursus, waar geen diploma aan verbonden zit. Daarentegen krijgt u na de 24-uur durende cursus voor een EHBO-diploma wel een certificaat uitgereikt. U bent dan officieel competent tot het verlenen van eerste hulp.

Contact BHV Apeldoorn

Heeft u vragen over BHV in Apeldoorn of over een van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden namelijk graag uw vragen. U kunt natuurlijk ook altijd bij ons langskomen in Apeldoorn.